Logo 2

Wat doen wij?

SocialCampagnes richt zich op online marketing. Door de groeiende aandacht naar social media gaat de marketing en sales van de meeste bedrijven tegenwoordig online. Met SocialCampagnes kunnen bedrijven, door middel van campagnes via social media, op een eenvoudige, effectieve en efficiënte manier hun doelgroep bereiken. Met ons concept willen wij marketing via social media een nieuwe tint geven.

Het werken met ons platform is eenvoudig en kost weinig tijd. Hierin houden wij overzicht en eenvoud voor onze klanten centraal, waardoor je bij het maken van je campagnes tijd en geld bespaart, maar ook je doelgroep sneller bereikt. Het primaire doel van SocialCampagnes is dat de klant een maximaal resultaat kan behalen met een minimale inspanning.

Logo 3

Wat bieden wij?

SocialCampagnes levert diensten op het gebied van marketing op social media. Onze diensten geven bedrijven de mogelijkheid om op eenvoudige wijze verschillende marketingcampagnes te voeren via social media diensten, zoals facebook, twitter en google+.

SocialCampagnes is vooral gericht op overzichtelijk adverteren. Al je accounts en bijbehorende promoties en rapportages worden weergegeven op de dashboard. Campagnes kunnen zeer eenvoudig gelanceerd worden door een account te selecteren en hier vervolgens een promotie bij te selecteren. Nadat deze actief is kun je deze volgen, beheren en traceren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in één overzicht de resultaten te zien die aan de hand van de campagne zijn behaald. Dit maakt het doen van dure en tijdrovende onderzoeken naar de resultaten van marketingcampagnes overbodig.

Met SocialCampagnes kun je:
- Je social media accounts controleren;
- Met slechts enkele klikken een campagne creëren;
- Een helder gebruikersoverzicht verkrijgen;
- Veel tijd en geld besparen!

Logo 5

Mogelijkheden voor jou

SocialCampagnes maakt het mogelijk om in een mum van tijd een marketing campagne te starten via social media. Voor jou betekent dit een enorme besparing van tijd ten opzichte van traditionele marketing technieken.

Hiernaast kunnen via SocialCampagnes meerdere social media accounts gecontroleerd en bijgehouden worden. In één oogopslag wordt de status van de campagnes en de bijbehorende accounts dus overzichtelijk.

Ten slotte zijn de resultaten van de campagnes makkelijk te achterhalen door middel van reports. Dit laat zien hoe effectief de campagne is geweest en maakt daardoor duidelijk waar de klant de meeste behoefte aan heeft.

Wat SocialCampagnes jou biedt:
• Effectief inzetten van social media;
• Interactieve communicatie met je doelgroep;
• Monitoren van je promoties.