Logo 2

Welkomstpagina

De Welkomstpagina is een landingspagina die je vorm kan geven als een webpagina, denk hierbij aan tekst of beeldmateriaal. Hierin kunnen je bezoekers in een vogelvlucht geïnformeerd worden over je bedrijfs-, stichting- of verenigingsactiviteiten. De bezoekers….

Likepagina – Competitie

Een Like pagina heeft als doel nieuwe volgers binnen te halen. Deze pagina kan in de vorm van een afbeelding, tekst of volledige pagina zijn. Personen kunnen getriggerd worden om je pagina te liken, omdat ze hierna exclusieve campagnes te zien krijgen. Deze campagnes zijn niet zichtbaar wanneer de pagina niet geliked wordt.

Nieuws pagina

Uw Nieuws pagina kunt u voorzien van een RSS feed van uw website of Twitter account. Uw nieuwsitems of Tweets worden met deze app automatisch binnen Facebook weergegeven. Een kind kan de was doen.
Lees verder…

Foto pagina

Op de fotopagina worden je afbeeldingen weergeven op de manier waarop jij dat wil. De fotopagina kan vooral worden ingezet bij een portfolio, productfoto’s of een beeldverslag van een evenement.
Lees verder…

Loterij

De loterij wordt zichtbaar nadat je pagina door de bezoeker geliked is. De indeling van de loterij is afhankelijk van jouw wensen: het aantal loten, de duur van de loterij en de prijs. Hoe interessanter de prijzen, des te meer vraag naar je pagina!
Lees verder…

Kortingscoupon

De kortingscoupon is niets meer dan het verlenen van korting op een bepaald product of een bepaalde dienst. Door een afname in de prijs zullen klanten eerder een eerste aankoop doen om vervolgens vaste klant te worden.
Lees verder…

Groepsdeal

In de group deal krijgen (potentiële) klanten de mogelijkheid om je product af te nemen voor een lagere prijs. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe klanten een welkomstgeschenk te geven.
Lees verder…

Competitie

De competitie test de creativiteit van de volgers. Veel voorkomende competities zijn deze voor de meest originele foto of de best pakkende naam voor een nieuw product. Door de meest originele inzending een prijs te beloven is er doorgaans veel interesse naar deze campagne.
Lees verder…

Videopagina

Op videopagina kunt u gemakkelijk een overzicht maken van al uw video’s. Zo kunt u met uw volgers de reclame-, informatie filmpjes delen.
Lees verder…

Formulier/contactpagina

Met deze pagina kunnen je bezoekers makkelijk contact met je opnemen, ze kunnen afspraken maken, plaatsen of tickets reserveren of specifiek informatie opvragen. Tevens is deze pagina te gebruiken als een aanmelding voor uw nieuwsbrieven.
Lees verder…

Kras en Win

Wilt u uw potentiële of huidige klanten een plezier doen en iets weggeven? Met de kras- en winacties van Social Campagnes kan uw doelgroep snel en gemakkelijk kans maken op een prijs. Een laagdrempelige actie die voor iedereen leuk is om te spelen. Door meerdere winnaars aan te wijzen, stimuleert u deelnemers bovendien om de actie met vrienden te delen.
Lees verder…

Enquête

Een enquête is een uitstekend middel om met een paar korte vragen meer te weten te komen over uw doelgroep. U heeft bijvoorbeeld een pizzabezorgdienst en wilt nog beter aansluiten op de wens van uw klant. U vraagt hen daarom: Hoe snel wilt u dat wij bij u kunnen zijn met onze bezorging en wat is uw lievelingsgerecht? Aan de hand van deze informatie, waarbij u ook de NAW-gegevens van uw klant ontvangt, kunt u uw doelgroep eenvoudig met een vervolgactie benaderen.
Bijvoorbeeld met een kortingscoupon, een prijsvraag of een kras- en winactie.
Lees verder…

Website

Hiermee bent u in staat een website te integreren in uw facebook pagina, met enkele klikken is uw website gekoppeld aan uw facebook pagina.
Lees verder…

Quizz

Leer uw doelgroep nog beter kennen met een prijsvraag. Hoe werkt deze Facebook-app van Social Campagnes? U kunt zelf een prijsvraag verzinnen en de gehele pagina zelf opmaken. Het platform voegt automatisch een invoerveld toe waarin deelnemers hun antwoord kunnen plaatsen. U bepaalt zelf of het ‘liken’ van uw pagina een voorwaarde voor deelname is of dat u de campagne opent voor iedereen.
Lees verder…

Locatiepagina

Deel uw vestigingslocatie en contact gegevens en laat het rond gaan op Facebook
Lees verder…

Donatie of Sales pagina

Met deze app kunt u uw volgers vragen om een donatie zodat zij u wellicht willen steunen met een project wat u aan het opstarten bent of juist voor een ander project wat goede doelen betreft. Mocht u de app willen omtoveren naar een pagina waar u tickets of een product wilt aanbieden dan kan dat met een klik. Laat uw bezoekers afrekenen met een PayPal account
Lees verder…